airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Offentliggørelse af tekster på kanat.gl

12. september 2023

Departementet for Boliger og Infrastruktur ønsker at gøre kanat.gl til en samling af relevant viden om infrastruktur i Grønland. Departementet offentliggør derfor gerne andres rapporter på denne side.

Det er en forudsætning, at dokumenterne opfylder følgende kriterier:

  • Rapporten indeholder analyser vedrørende et eller flere af kanat.gl’s områder.
  • Det fremgår klart af rapporten, hvem der har det faglige ansvar for indholdet.
  • Rapportens rettighedshaver giver tilladelse til, at teksten bliver offentliggjort på kanat.gl.
  • Rapporten indsendes i PDF-format.

Departementet for Boliger og Infrastruktur vil primært offentliggøre rapporter, som er indsendt på både grønlandsk og dansk af grønlandske offentlige myndigheder. Andre rapporter fra for eksempel forskningsinstitutioner, interesseorganisationer mv. kan også være relevante.

Departementet forbeholder sig retten til at foretage en konkret vurdering før rapporten offentliggøres. Herunder indgår rapportens kvalitet, aktualiteten af indholdet, og om rapporten er indsendt på både grønlandsk og dansk.

Departementet afviser tekster, der bygger på åbenlyst falske påstande, åbenlyst plagiat, manglende kilder, hadtale eller på lignende vis må antages at kunne forvride den offentlige debat eller bidrage til misinformation.

Departementet for Boliger og Infrastruktur tager ikke ansvar for indholdet i de fremsendte tekster, og oversætter ikke indsendte tekster.
Tekster kan sendes til box909@nanoq.gl.