airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Velkommen til kanat.gl

21. juli 2023

KANAT står for Kalaallit Nunaata Attaveqaasersuutaat (Grønlands Infrastruktur). Det er en fortsættelse af Transportkommissionens hjemmeside. Transportkommissionens hjemmeside indeholdt kommissionens betænkninger og de rapporter, der indgik i kommissionens arbejde. Selvom der siden 2011 er blevet taget initiativer på baggrund af kommissionens arbejde, samt udarbejdet nye rapporter, blev hjemmesiden ikke opdateret.

På denne side er det muligt at finde de rapporter som blev udarbejdet til Transportkommissionen og rapporter om Grønlands infrastruktur, som siden er blevet til.

Denne hjemmeside bliver varetaget af Infrastrukturafdelingen i Departementet for Boliger og Infrastruktur. Departementet vil offentliggøre rapporter om infrastruktur, som bliver udarbejdet af eller for departementet.

Det er departementets hensigt, at hjemmesiden kan blive en ressource for viden om Grønlands infrastruktur. Departementet offentliggør derfor gerne andre aktørers rapporter af relevans for grønlandsk infrastruktur.

 

Links